Mire jó a tűzvédelmi oktatás? 19 éves fiú emberéleteket mentett!

Fashun városa egy ázsiai országban található település, ahol kigyulladt egy hét emeletes társasház. 

A Lan Junze a 19 éves építkezésen dolgozó gyorsan felismerve a helyzetet a darujával azonnal akcióba lépett.
Az egyik lakos már a leugrásra készült az elmondása szerint, amikor az ifjú hős oda írányította a darut, és ezáltal a lakos megmenekült. Pillanatokon múlott az egész!

A tűzben sajnálatos módon így is egy ember az életet vesztette. 

Az ázsiai országokban nincs tudomásom róla, hogy  van-e tűzvédelmi oktatás, de az biztos, hogy itt magyaroszágon, mi úgy oktatunk akár online, hogy egy ilyen helyzetben is tudjon cselekedni az ember, hogy megmentse saját és mások életét is és ez törvényileg minden évben kötelező is, és új munkatárs belépésekor! 

A 19 éves hősnek pedig innen messziről szeretnék gratulálni, hisz ritkán hallani ilyen jó, hírt, hogy valaki ilyen nagy tettet hajtana végre embertársaiért! 

A tűzvédelmi oktatás idehaza a törvény szerint kötelező azért is minden évben, hogy ismétlődve szép lassan megtanulják az emberek, hogy ilyen helyzetben mit kell reagálni. A nemzetközileg szabványosított jelzések nem egy alkalom miatt jegyződnek meg, bár mindent megteszünk, hogy a lehető legérthetőbben átadjuk az anyagot. Ha oktatásra van szüksége keressen minket a 06209648811-es számon!